С едноминутно мълчание кметовете почетоха жертвите в Турция и Сирия. Благодарност

...
С едноминутно мълчание кметовете почетоха жертвите в Турция и Сирия. Благодарност
Коментари Харесай

Гълъб Донев уверен, че общините ще се справят с предсрочния вот

С едноминутно безмълвие кметовете уважиха жертвите в Турция и Сирия. Благодарност към градоначалниците насочи Даниел Панов при започване на съвещанието на НСОРБ.

В София се организира съвещание на Общото заседание на Националното съдружие на общините в Република България.

Отново сме в поредност от рецесии, още веднъж страната се подготвя за избори, каза Панов. В същото време има редица проблеми пред кметовете, по думите му. Той акцентира, че кметовете не желаят да загърбят стратегическите си проекти.

Кметът на София Йорданка Фандъкова приветства сътрудниците си. В работата си като кметове имаме общи провокации и цели, уточни тя. Много постоянно София като столица задава тона на измененията, по думите й. Местната власт остана поръчител на непоклатимост, посочи столичният кмет. Тя си пожела повече политическа непоклатимост и живот без драми.

НСОРБ наградиха комисар Николай Николов. Той получи почетния знак на НСОРБ. Приветствие насочи премиерът Гълъб Донев. Местната власт в един от стожерите на всяко демократично общество, акцентира той. Кабинетът се отнасял с почитание към работата им. Служебният кабинет нямал партийни пристрастия, съгласно Донев. Министър - ръководителят регистрира вложените в общините средства. Той разчита на местната власт да стартира реализацията на значимите планове, за да не се изгубят европейски средства. Според него общините ще се оправят с провокациите по организацията и провеждането на предварителните избори.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР